FAQs DATA ALERT

"Old school" Security Awareness trainingen zijn vaak statisch. Het zijn een eenmalige gebeurtenissen zonder follow-up. Data Alert's Security Awareness training begint met een baseline test om het werkelijke Phish percentage van uw gebruikers te meten. Door middel van effectieve, interactieve, on-site en on-demand browser-based training worden uw medewerkers getraind op het herkenen van gevaren. Om bewustwoording te creëren en awareness onderdeel te maken van de dagelijkse routine, worden vervolgens regelmatig gesimuleerde phishing-aanvallen op uw medewerkers uitgevoerd. Deze frequente gesimuleerde phishing-aanvallen (wij raden tenminste een keer per maand aan) zorgen voor een verandering in gedrag onder uw medewerkers.
Cybercrime beweegt met lichtsnelheid. Een paar jaar geleden, specialiceerden cybercriminelen zich in identiteitsdiefstal, maar tegenwoordig proberen cybercriminelen via het netwerk van uw organisatie in te breken op uw bankrekeningen en stelen duizenden- tot honderdduizenden Euro's. Elke organisatie is in gevaar! Zijn uw mederwerkers de volgende slachtoffers van cybercrime?
Dat wordt bijna altijd veroorzaakt door de pop-up blocker in uw browser. Schakel de pop-up blocker uit en start de training.
Internet Explorer 11 en hoger, Chrome en Firefox en elke browser die Adobe Flash en/of HTML5 ondersteunt. Bij gebruik van Internet Explorer moet de laatste versie van Adobe Flash geïnstalleerd en ingeschakeld zijn.
We maken gebruik van Amazon Web Services (AWS) met onze eigen servers. Ze zijn een volledig compliant en ISO-gecertificeerd. Er is geen toegang tot de gegevens door onbevoegden. De minimale gegevens die nodig zijn, zijn emailadressen om de dienst in te stellen. E-mailadressen worden gecodeerd, zijn privé en worden niet gedeeld of verkocht aan externe organisaties.
Data Alert cursussen zijn SCORM compliant, cursusmateriaal kunnen we indien nodig aanleveren voor uw in-house LMS. Data Alert heeft tevens een eigen LMS in de cloud en we kunnen diverse rapporten genereren.
Data Alert Security Awareness training is 100% cloud-based en dus oneindig schaalbaar.
Data Alert maakt gebruik van best practices en werkt samen met marktleiders (zoals Amazon Web Services), om de beveiliging van gevoelige gegevens te waarborgen. De service is PCI-compliant. Verder worden gegevens van uw bedrijf niet gedeeld met derden.
Voor een gratis Phishing Security Test zullen de e-mailadressen voor een beperkte tijd in onze database opgeslagen worden. Dit is nodig om de gesimuleerde phishing campagne te volgen. Voor lopende gesimuleerde Phishing campagnes blijven de e-mailadressen in onze data base staan, zodat er regelmatig gesimuleerde phishing-aanvallen naar de juiste personen verzonden kunnen worden. De adressen worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan de security audit doeleinden, noch zullen de adressen worden verkocht aan derden voor andere doeleinden. U kunt een e-mailadres archiveren op elk gewenst moment.