Our Services

Best choice

sophos home edition [gratis]

Sophos Home beschermt elke Mac en PC in uw huis tegen malware, virussen, ransomeware en ongepaste websites. U kunt gemakkelijk vanuit elke browser de beveiligingsinstellingen beheren voor uw hele familie.

Security awareness programma

Ervaring leert ons dat de beste en duurste beveiligingsoplossingen geen nut hebben zolang de gbruiker de zwakste schakel in het netwerk is. Download onze brochure hier.

Security Policy

Een informatie beveiligingssbeleid identificeert de regels en procedures voor alle personen binnen de organisatie. Neem contact met ons op, wij helpen u graag met uw informatie beveiligingssbeleid.

Support Services

Voor ons zijn ondersteunende diensten core business. Wij doen waar wij goed in zijn zodat u kunt doen waar u goed in bent. Met heldere oplossingen zorgen wij ervoor dat u probleemloos en efficiënt aan het werk kunt. Gewoon zoals het hoort.

Product Selection

Product beoordeling en selectie worden uitgevoerd tijdens de Solution Analyze fase. Het doel is om de klant een oplossing aan te bevelen die voorziet in de huidige en toekomstige behoefte van de klant. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Professional Services

Met Data Alert Professional Services kunt u er zeker van zijn dat de implementatie, configuratie en verbetering van onze oplossingen zijn afgestemd op uw behoefte aan veiligheid en onze best practices.