Our services

penetration testing

 

Een penetratietest (of pentest), is een poging om de veiligheid van een IT-infrastructuur te evalueren door veilig te proberen om kwetsbaarheden te misbruiken. Deze kwetsbaarheden kunnen bestaan in besturingssystemen, service- en applicatiefouten, verkeerde configuraties, of risicovol gedrag van de gebruiker. Dergelijke evaluaties zijn ook nuttig bij het valideren van de werkzaamheid van afweermechanismen, evenals end-user naleving van het beveiligingsbeleid.

awareness training

 

Wist u dat: Een van de grootste datalekken begonnen is, toen een werknemer bedrogen werd door een hacker om zijn wachtwoord te onthullen en dat de meest voorkomende wachtwoorden "1234567" of "vergeten" zijn? Simpele acties zoals deze kunnen een ernstige inbreuk op de beveiliging van uw bedrijf betekenen. De manier om dit te voorkomen is net zo eenvoudig: security awareness!

Security policy

 

Een Information Technology (IT) veiligheidsbeleid beschrijft de regels en procedures voor alle personen die toegang hebben tot het gebruik van IT-middelen van een organisatie. Een effectief IT Security Policy is een onderdeel van de cultuur van de organisatie, waarin de regels en procedures worden beschreven voor de medewerkers. Een effectief IT-beveiligingsbeleid is een uniek document voor elke organisatie, opgebouwd vanuit het perspectief van haar mensen.

Product selection

 

Productbeoordeling en -selectie worden uitgevoerd tijdens de Solution Analysis fase. Het uiteindelijke doel van de Solution Analysis fase is om de klant een advies te geven van de huidige en toekomstige behoeften. Een oplossing kan een software-applicatie, software as a service (SaaS), een op maat gemaakte oplossing, consulting diensten, hardware componenten, of een combinatie hiervan zijn.

Professional Service

 

Met Data Alert Professional Services kunt u er zeker van zijn dat de implementatie, configuratie en verbetering van onze oplossingen zijn afgestemd op uw behoefte aan veiligheid en onze best practices. Onze kennis, planning, en beproefde methoden helpen om de hoogste niveaus van bescherming te bereiken en de kosten laag te houden. Onze security consultants zorgen ervoor dat onze oplossing voldoet aan uw verwachtingen en het gewenste niveau van bescherming.